Hirdetés

A setét torony - októberben jönnek az első felvételek

|

Már csak pár hónap, és végre bepillantást nyerhetünk A setét toronyba.

Hirdetés

A rajongók már tűkön ülve várják, hogy a sok évnyi huzavona után végre megkapják Stephen King A setét torony című művének adaptációját. Az Idris Elba és Matthew McConaughey főszereplésével készülő filmről képek már napvilágot láttak, de persze mindenki, aki várja ezt az alkotást, már legalább egy jó kis előzetest is szeretne látni.

Hirdetés

A gyártó Sony Pictures az ősz folyamán szeretné közzé tenni az első felvételeket A setét toronyból. Egészen pontoson október 29-én és 30-án, a The Reef nevű kétnapos rendezvény keretein belül. Azt azonban még nem tudni, hogy egy trailert vagy esetleg egy teasert fogunk-e kapni.

A setét torony 2017. február 17-én kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.