Hirdetés

A Setét torony - Russell Crowe a főszerepben?

|

Hivatalos megállapodás még nincs, de a Warner Bros. elemezgeti a helyzetet, és a következő két hétben kiderül, hogy szabad utat kap a film vagy inkább lefújják.

Hirdetés

A forgatókönyvíró, Avika Goldsman nemrég benyújtott egy újabb piszkozatot A setét torony forgatókönyvéhez, és ez eredményezte a kéthetes várakozási időt. A terv egyelőre az, hogy a nyolckötetes történetet három filmben, valamint két limitált vetítésű HBO-sorozatban mutatják majd be. A filmek közül az elsőt valószínűleg Ron Howard fogja rendezni. Nyugodtan el lehet mondani, hogy jópár dollár, és számtalan rajongó öröme múlik most ezen a döntésen, úgyhogy türelmetlenül várjuk a végeredményt. 

A történet középpontjában Roland Deschain áll, aki a gunslingerekként (harcosok) ismert lovagi rend utolsó élő tagja, és Arthur Eld (a világa Arthur Királyéhoz hasonló) vonalán is az utolsó ember. A világ, amelyben játszódik, meglehetősen különbözik a miénktől, de szembeötlő hasonlóságok is akadnak. A társadalmi felépítése feudális berendezkedésen alapszik, és technikai, valamint szociális jelenségek terén is hasonlít a régi vadnyugatra, emellett pedig varázslatos elemek is vannak benne. Nyomai jelennek meg továbbá egy rég elfeledett, de nagyon fejlett társadalomnak is. Roland küldetése az, hogy találja meg a Setét tornyot, egy legendás épületet, amely állítólag az összes létező univerzumot összekötő elem. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.