Hirdetés

A Shazam! Fury of the Gods is megmutatta magát a DC FanDome-on

|

Egy hangulatos és érdekes werkfilmet kaptunk az alkotásról.

Hirdetés

Június óta zajlik a 2019-ben bemutatott Shazam! folytatásának, a Fury of the Gods-nak a forgatása, amelyről a néhány casting-hír és jelmez leleplezésen kívül semmit nem tudunk. Szerencsére azonban a DC FanDome esemény keretén belül megmutatta magát az alkotás egy rövid werkfilm formájában, amely bepillantást enged a rajongóknak a munkálatokba.

Hirdetés

A kétperces videóban jó néhány forgatási jelenetet és vázlatképet csodálhatunk meg, amelyek között akad néhány érdekes is, hiszen nem csak a filmben felbukkanó különböző lényeket leplezi le, de először fedik fel magukat teljes valójában a történet főgonoszai, Hespera (Helen Mirren) és Calypso (Lucy Liu), a történetben fontos szerepet játszó Rachel Zegler (aki egyelőre nem tudni, kit alakít), és természetesen a címszereplőt alakító Zachary Levi és társai is tiszteletüket teszik. A film premierje viszont még mindig nagyon messze van, hiszen csak 2023. június 2-án esedékes. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.