Hirdetés

Lucy Liu is csatlakozott a Shazam! - Fury of the Gods stábjához

|

Újabb istennő csatlakozott a csapathoz.

Hirdetés

És ezt szó szerint is lehet érteni. Charlie egykori angyala, valamint a Kill Bill Oren I-Shii-je, Lucy Liu is a Shazam! folytatásának, a Fury of the Godsnak az egyik címszereplő haragos istenét fogja alakítani - adta hírül a The Wrap. Arról már nemrég mi is beszámoltunk, hogy maga az Oscar-díjas Helen Mirren csatlakozott a stábhoz, mint Hespera, Atlasz lánya. A címből eddig is sejteni lehetett, hogy Mirren nem egyedül fog gonoszkodni a főszereplők ellenében, most pedig már hivatalos, hogy egy újabb grácia, az Emmy-díjra jelölt Lucy Liu lesz a másik ellenlábas, méghozzá Hespera testvérének, Kalüpszónak a szerepében.

Hirdetés

Érezhetően a készítők igyekeznek reflektálni a jelenlegi girl power trendekre, ugyanis egyik karakternek sincs ebben a formájában képregényes eredete (mitológiai nyilván van), apjukat, Atlaszt viszont maga a legendás Jack Kirby alkotta újra 1975-ben az ókori görög mitológiát felhasználva. Mirrenhez és Liuhoz pedig egy harmadik hölgy is csatlakozott, az ifjú - és eddig ismeretlen - Rachel Zegler személyében, aki Steven Spielberg tavalyról elhalasztott West Side Story remake-jében játssza a főszerepet Ansel Elgort oldalán. Zegler szerepének a kiléte viszont egyelőre hétpecsétes titok.

A forgatókönyvért ezúttal is az első részt jegyző Henry Gayden felel majd, a rendezésre pedig visszatér David F. Sandberg, ahogy a főbb szerepekben ismét láthatjuk majd Zachary Levy-t, Jack Dylan Grazert és Adam Brody-t. A film bemutatója még odébb van, 2023. június 2-a, de addig sem maradunk az istenek erejével rendelkező szuperhősök nélkül, hiszen a Dwayne "The Rock" Johnson nevével fémjelzett Black Adam is a napokban kezdett el forogni, ami talán pont a Futy of the Godsot vezeti fel, mivel előbbi bemutatója majdhogynem napra pontosan 1 évvel korábban, 2022. júlis 29-én lesz esedékes. De ha nem is Shazamék második kalandját, akkor a két figura régóta esedékes összecsapását. Mindenesetre várjuk őket szeretettel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.