Hirdetés

A Sherlock Holmes 3. rendezője nem valami biztatóan nyilatkozott a film állapotáról

|

Érdemes felkészülni a további halasztásokra.

Hirdetés

Tíz évvel a második rész után, 2021. december 21-én mutatnák be a Sherlock Holmes 3-at, a feltételes mód viszont nem megalapozatlan. Habár a koronavírus miatt leállított forgatások legnagyobb része már újraindult az elmúlt pár hónapban, a szigorú biztonsági intézkedések betartása azonban több tekintetben is megnehezíti a produkciókat. Ebből kifolyólag könnyen lehet, hogy Sir Arthur Conan Doyle briliáns nyomozója is később térhet vissza a tervezettnél.

Hirdetés

Legalábbis erre utal a Guy Ritchie helyére érkező Dexter Fletcher (Rocketman) friss nyilatkozata, aki a Celebrity Catch Up Podcast vendégeként mesélt arról, hogy hogy állnak a Sherlock Holmes-széria régóta ígérgetett folytatásával. A felvezető után valószínűleg nem lepődtök meg azon, hogy nem túl jól.

"A Sherlocknak folyamatosan megvannak a maga gondjai. Most gyakorlatilag parkolópályára került a projekt, egészen addig, ameddig át nem látjuk, hogy hol tart a világ és mik fognak történni a közeljövőben. Elvégre manapság olyan dilemmákkal kell szembenézni, mint hogy hogyan tudsz biztonságosan összeterelni egy csapat embert alkotni valamit, és aztán hogyan utaztatod őket össze-vissza a világban? Na és mi a helyzet a romantikus jelenetekkel? Elég bonyolult helyzet."

Bár azt egyetlen szóval sem említette a rendező, hogy el kellene halasztani a jövőre tervezett bemutatót, de a fentebb elmondottak alapján csodálkoznánk rajta, ha ebből az elkövetkező évben lenne valami. Mindenesetre nem csak, hogy lesz valamikor harmadik rész, de a címszereplőt megformáló Robert Downey Jr. ennél is nagyobb terveket dédelget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.