Hirdetés

A S.H.I.E.L.D. sorozat plot epizódja a Bosszúállók után fog játszódni

|

Az ABC tv csatorna elnöke, Paul Lee megerősítette, hogy a spekulációk és Coulson ügynök halála(?) ellenére, Joss Whedon sorozatának plot epizódja a Bosszúállók után fog történni.

Hirdetés

Az ABC csatorna elnöke Paul Lee elmondta, hogy a plot epizód (amely még nem a teljes sorozat) ténylegesen a Bosszúállók végső csatája után kerül sor: "Nem kérdés, hogy ez része a Marvel Filmes Univerzumának. Tény, hogy ez a bevezető rész a new york-i csata után fog történni. A sorozat követ néhány saját történetet. Vannak karakterek benne, például Coulson-é, aki egyértelműen a Bosszúállókhoz tartozik. Egy új világot építünk és ez az, amiben Joss Whedon-nál nem jobb senki." 

Továbbá, megkérdezték, hogy bevezetnek-e bizonyos Marvel karaktereket a sorozatban, ha lesz rá lehetőség, Lee erre is optimistán válaszolt:

 "Azt hiszem, hogy szerencsénk van ahhoz, hogy ebből egy nagyszerű sorozat legyen, amin nagyon jól fogunk szórakozni.A szkript középpontjában több karakter is lehet, akik valódi karakterek, például a S.H.I.E.L.D. ügynökei és az az első számú feladatuk, hogy egy remek show-t produkáljanak nekünk. Ezért is nagyon drukkolok nekik!"

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.