Hirdetés

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 4. évad - első képen Szellemlovas (Frissítve)

|

Az Entertainment Weekly exkluzívan hozta le az első fotót Gabriel Luna karakteréről, aki a S.H.I.E.L.D. folytatásában teszi tiszteletét.

Hirdetés

A San Diego-i Comic-Conon érkezett a hivatalos megerősítés, miszerint végre maga Szellemlovas is berobog a Marvel Filmes Univerzumába. Az erőt ezúttal nem Johnny Blaze fogja birtokolni, mint a két filmes feldolgozásban, hanem Robbie Reyes, aki egy újonnan bemutatkozott karakter a Marvel képregényekben, ezáltal rengeteg lehetősége van vele A S.H.I.E.L.D. ügynökei készítőinek. Robbie-t Gabriel Luna fogja életre kelteni, akiről az Entertainment Weekly közölte az első hivatalos fotót - sajnos a lángoló koponya még várat magára, de már csak a ruházata alapján is elég képregényhűen fest. 

Hirdetés

"Mint mindig, most is beleraktuk a mi sajátos pörgésünket a karakterbe," mondta az EW-nek Jed Whedon producer. "Hűek maradtunk a képregényekhez azokon a helyeken, ahol nagyon fontosnak éreztük ezt - imádjuk például a karakter családközpontúságát és a kelet Los Angeles-i gyereket benne." 

Szellemlovas karakterének bevezetése a Marvel Filmes Univerzumba valami egészen furcsa és megmagyarázhatatlan irányt jelent, amit bővebben is kifejtett a producer.

"Egy fickóval indult, aki a tudomány segítségével épített egy páncélt, majd találkoztunk idegenekkel mítoszi eredettel mögötte néhány istenséggel, ebben az évben pedig kijön a Doctor Strange," mondta Whedon. "Mi pedig még több olyan dolgot nyitunk meg, amit egyáltalán nem tudunk megmagyarázni a világban, vagy ahogy Thor mondta, 'A mágia olyan tudomány, amit nem értünk.' Nos, mi most bevezetünk némi nagyon-nagyon szokatlan tudományt."

Maurissa Tancharoen társproducer hozzátette, hogy a csapat minden bizonnyal próbál majd tudományos magyarázatot adni a fickóra a lángoló koponyával. Már most várjuk azt a pillanatot, amikor Fitz és Simmons szembesül vele, hogy ezúttal erre nincsen lehetőség.

Frissítés: A közösségi média oldalain közzétett az Agents of S.H.I.E.L.D. egy érdekes kis "talált" videóanyagot Szellemlovasról, amint épp száguldozik az autójával. 

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 4. évada szeptember 20-án veszi kezdetét a "The Ghost", vagyis "A szellem" címet viselő első epizóddal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.