Hirdetés

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 4. évad - előzetesen és képen Szellemlovas teljes valójában

|

Megérkezett az első hivatalos kép a Gabriel Luna által alakított Szellemlovasról koponyástul és mindenestül, ami igencsak ígéretes.

Hirdetés

Miután a San Diego-i Comic-Conon bejelentették, hogy Szellemlovas központi szerepet kap a S.H.I.E.L.D. ügynökei soron következő negyedik évadában, a hír egy kicsit vegyes fogadtatásban részesült. Részben ennek az volt az egyértelmű oka, hogy rengeteg rajongó annak reményében élt, miszerint a karakter egy saját sorozatot kaphat a Netflixen, ahol Daredevil, Jessica Jones és társaik tevékenykednek véres, kötetlen keretek között. Ám most, hogy megkaptuk az első teasert és egy hivatalos képet főszerepben a bosszú szellemével, talán mindenkiben sikerül eloszlatni a kételyeket, mert ez bizony durván jól néz ki.

Hirdetés

Szellemlovas érkezése "egy egészen másfajta történetmesélési lehetőséget nyit meg számunkra," mondta Jeff Bell, a S.H.I.E.L.D. ügynökei producere a Yahoo! TV-nek, akik exkluzívan hozták le az első fotót a karakterről. Amellett, hogy ő a legnépszerűbb képregényes figura a sorozatban eddig bemutatkozottak közül, Robbie Reyes egy igencsak természetfölötti vonalat hoz be nemcsak a S.H.I.E.L.D. ügynökei, de egyben az egész Marvel Filmes Univerzumába is, amit a Doctor Strange mozifilmmel folytatnak idén novemberben. Nem is húznánk tovább a szót, lessétek meg odafent a negyedik évad magyar feliratos ízelítőjét, alant pedig teljes valójában a bosszú szellemét. 

Habár már korábbi anyagok is utaltak erre a forgatásról, most már biztos: a Chloe Bennet alakította Daisy Johnson, újabb nevén Quake és Gabriel Luna Szellemlovasa összecsapnak a S.H.I.E.L.D. új évadának második epizódjában, amit a hivatalos leírás erősített meg: "Daisy elhatározza, hogy felveszi a harcot Szellemlovassal - egy borzalmas áron. Eközben az új igazgató merész döntései mindenkit megdöbbentenek." A csapat várva várt visszatérésére jövőhéten, egészen pontosan szeptember 20-án kerül sor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.