Hirdetés

A Sikoly egyik szereplőjének lenne egy érdekes ötlete a tervezett reboothoz

|

Rose McGowan nemrégiben arról nyilatkozott, milyen módon hozná vissza a rebootban régi karakterét.

Hirdetés

A múltkori hír, miszerint a tavaly nyáron debütált Aki bújt horrorkomédia két rendezője, Matthew Bettinelli-Olphin és Tyler Gillett készítheti el a nagy sikerű Sikoly rebootját, akarva-akaratlanul nosztalgikus érzéseket keltett bennünk. És amellett, hogy most tényleg időt tudunk szánni az újranézésre, a minap az 1996-os klasszikus színésznője, Rose McGowan is nyilatkozott egy érdekeset a tervezett filmmel kapcsolatban.

 

Hirdetés

A színésznő-aktivista az IndieWire-nak adott interjú keretein belül arról mesélt, milyen úton-módon hozná vissza az általa megformált Tatum Riley-t. Előzetesen ezzel a hírrel nem is lenne semmi baj, mindössze annyi, hogy McGowan karaktere maximum egy sírkő szerepében tudna cameózni a rebootban, hiszen még az első filmben életét vesztette. Ezzel pedig a színésznő is tisztában van, ám egy érdekes, de mégis szemöldökráncoló ötlettel állt elő, hogyan tudnák visszahozni őt a köztudatba. A színésznő így nyilatkozott:

Ez egy érdekes ötlet lenne. Habár nem akarok már többet színészkedni - nem az én világom -, de mindig is az járt a fejemben, hogy Tatumnak kellene egy ikertestvér, akinek sötét lenne a haja, meg visszatérne, és bosszút állna a testvére haláláért."

Annyiban igazat kell adni McGowannek, hogy mindez érdekes ötlet lenne, de hogy a kész filmben működne is, az már más kérdés. Mindenesetre eddig nagy a csönd a reboot körül, még senkit sem jelentettek be fő- vagy mellékszerepre, ami további ötletelésre adhat okot. Szerintetek kinek kellene visszatérni az eredeti filmekből?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.