Hirdetés

A Sinister Six filmben lecserélhetik Pókembert?

|

Egy nem hivatalos forrásból származó híresztelés arról számol be, hogy a Baljós Hatossal (Sinister Six) rebootolhatják a már amúgy is rebootolt Pókember franchiset.

Hirdetés

A hírek szerint a Baljós Hatos filmre lecserelnék Andrew Garfieldot Peter Parker szerepében és helyette egy másik színész húzná magára Pókember gúnyáját, aki egyesítené az erejét a szupergonoszokból álló csoporttal, hogy közösen nézzenek szembe egy nagyobb ellenféllel. A pletyka arra is kitér, hogy a Sony szögre akasztaná a pókfonalat 4-5 évre és helyette a Baljós Hatosból és más "mellékszereplőkből" építkezne.

Ha mindez beigazolódik, akkor talán idén láttuk utoljára Garfieldot a szerepben, hiszen A csodálatos Pókember folytatását egészen 2018-ig eltolta a stúdió, a Baljós Hatos pedig 2016-ban érkezik, amiben lehet, hogy már teljesen másvalaki alakítja majd a falmászót. A legfájóbb pont sokaknak talán mégis az lehet, hogy a 2017-es Venom spin-off most ismét halottnak tűnik.

A spekulációk szerint a Sony végül azért fordult a Marvelhez, mert már nem nagyon tud mit kezdeni a karakterrel és a Bosszúállókhoz való csatlakozása fellendíthetné a karrierjét. De tudnunk kell, ha ez be is következik, az semmiképpen sem a közel jövőben történik majd, viszont néhány év múlva akár már együtt láthatjuk Pókembert a többi hőssel küzdeni.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.