Hirdetés

A Sinister Six nem az eredeti tagokból fog állni?

|

A tervezett spin-off producerei azt nyilatkozták, hogy a hat legjobb ellenfelet akarják összezsúfolni Pókember ellen és ezek eltérnek az eredeti felállástól. Találgatófesztivál a Tovább mögött!

Hirdetés

Matthew Tolmach és Avi Arad (a producerek) a hat legkirályabb gonosz karaktert ígérik nekünk, amit csak a Pókember univerzum kínálni tud. Ez viszont azt jelenti, hogy a rosszfiú-csapaton változtatni fognak a végleges verzióban. 

Tolmach: Semmi sem szent. Ők lesznek a legjobb karakterek, amiket csak el tudtok képzelni, de tökéletesen illeszkedni fognak a világba, amit épp építünk.

Mivel Drew Goddard-ot rebesgetik a rendezői posztra -akinek a Cabin in the Woods-ot is köszönhetjük-, ezért számíthatunk arra, hogy egy kis horroros narratívát is beleszőnek a történetbe. Ebből következtetve feltételezhetjük, hogy Venom is tagja lehet a csapatnak, mivel ugye már az ő külön filmje is be van jelentve. A kevésbé hozzáértők kedvéért mondom, hogy az eredeti Hatos felállás a következő volt: Dr. Octopus, Keselyű, Electro, Kraven, Mysterio és Homokember. Bár Electro a főgonosz a következő Pókember filmben, mellette már felfedezhettük az előzetesben, hogy Keselyű és Dr. Octopus is bekerül a képbe. Ők hárman már biztos, hogy tagjai lesznek a Sinister Six-nek, de Kraven, Mysterio és Sandman egyelőre kérdéses.

A Zöld Kobold és Rhino is képbe került ugyebár a Pókember 2 kapcsán, de egyelőre bizonytalan, hogy mennyire lesznek a későbbiekben kihasználva. Azt már tudjuk, hogy Dane DeHaan és Paul Giamatti visszatér a Pókember 3-ban valamilyen formában, de vajon véglegesen csatlakozni fognak a gonosz brigádhoz? Felmerültek azóta találgatások, miszerint Sokkolót is képre akarják vinni, szóval ez is egy lehetőség. És nem hagyhatjuk figyelmen kívül azt a tényt sem, hogy Lizard-ot is ígérgetik, hogy újra visszakerül a sorozatba. Nem valószínű, hogy a durvább és kevésbé mainstream ellenfeleket előveszik, mint Gog vagy az alakváltó Kaméleon, de mi van a női szereplőkkel? Scorpia, a Skorpió női verziója is volt tagja a Hatoknak valamikor és nem felejthetjük el Janice The Beetle Lincoln-t sem, de ők olyannyira ismeretlennek számítanak, hogy szinte esélytelen, hogy előkerülnek. Ti kiket látnátok szívesen a Sinister Six tagjaiként? 

A Sinister Six 2018-ban kerül mozikba!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.