Hirdetés

A Sinister Six nem az eredeti tagokból fog állni?

|

A tervezett spin-off producerei azt nyilatkozták, hogy a hat legjobb ellenfelet akarják összezsúfolni Pókember ellen és ezek eltérnek az eredeti felállástól. Találgatófesztivál a Tovább mögött!

Hirdetés

A Csodálatos Pókember sikerét meglovagolva elég gyorsan kezd kiépülni a Sinister Six története, mivel Venom mellett őket látnák a fanok leginkább megkűzdeni nyolclábú barátunkkal. Ezt bizonyítja az, hogy a nemsokára megjelenő Csodálatos Pókember 2-ben már bőven elkezdik felvezetni a szereplőket, viszont a cselekmény kibontását a harmadik részre ígérik. Azonban a rajongók jobb, ha most elkönyvelik azt, hogy nem az eredeti Hatokat láthatjuk majd a végleges filmben. További információkért katt a Tovább-ra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.