Hirdetés

A Skull Island rendezőre talált

|

Az újonc Joe Cornish lesz az, aki levezényli a King Kong előzményfilmjeként szolgáló Skull Island-et.

Hirdetés

Joe Cornish (Attack the Block) - akit anno hírbe hozták a Star Trek harmadik részének rendezésével is - lesz az, aki bebizonyíthatja, több ő, mint egy one trick pony, és tud bánni egy jókora hollywood-i költségvetéssel is.

Ez a húzás egyébként jellemző a Legendary-re tekintve, hogy már a Godzilla rendezésére is egy olyan figurát szereztek meg maguknak, aki előtte csak egy kis költségvetésű indie-filmet készített (Monsters) és végül nem is jártak rosszul a választásukkal. Joe Cornish sem tűnik kevésbé tehetségesnek, ráadásul forgatókönyvíróként közreműködött már a Tintin kalandjai című animációs filmen is.

A Skull Island forgatókönyvét Max Borenstein fogja jegyezni, aki Gareth Edwards Godzillájának könyvét is írta. A lehetőség tehát megvan egy hangulatos, remek filmre, már csupán megfelelő teret kell biztosítania a stúdiónak arra, hogy a rendező tegye a dolgát és megvalósítsa saját elképzeléseit.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.