Hirdetés

A Skywalker kora egyik kivágott jelenetében Kylo Ren Chewbaccát kínozta volna

|

Egy meglehetősen komor és sötét jelenet is benne lehetett volna a filmben.

Hirdetés

Az nem titok, hogy a Skywalker kora rengeteg mindenben másként is alakulhatott volna. Colin Trevorrow eredeti terveitől egészen J.J. Abrams megvalósult filmjéig sok minden megváltozott útközben. Most egy újabb ilyen változásról, pontosabban egy kivágott jelenetről hullott le a lepel, amelyben Kylo Ren Chewbaccát kínozta volna.

Hirdetés

A részletről Joonas Suotamo, Chewbacca megformálója mesélt nemrég megjelent könyvében, a Roar! - My Life as a Wookiee-ban, amelyhez néhány concept artot és tényleges fotót a felvételről is mellékelt. A színész elárulta, hogy több ehhez kapcsolódó jelenetet is leforgattak, azonban a vágóasztalon végül mindet kivágták, mert túl sötét hangulatúnak találták az egészet.

Ti örültetek volna neki, ha bekerül, vagy a filmnek már mindegy lett volna?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.