Hirdetés

A Sony kilenc új sikerfilmjének promóciója csak a Cartoon Network csatornán lesz látható

|

Egyedi, Cartoon Networkös tartalmakat készített a Turner a Sony Pictures legújabb 3D-s családi filmjeire.

Hirdetés

Turner Media Innovations pán-regionális támogatási megállapodást kötött a Sony Pictures Releasing Internationallal, miszerint az elkövetkezendő két évben a Sony kilenc új családi mozifilmjének promóciója kizárólag a Cartoon Network csatornán lesz látható. Az Európára (ezen belül Magyarországra is), a Közel-Keletere, Afrikára, majd később Ázsiára és Latin-Amerikára kiterjedő szponzori megállapodás olyan filmek reklámozására szól, mint a Hupikék törpikék folytatása (3D), a Tintin kalandjai - Az egyszarvú titka (3D), az Arthur karácsonya (3D), Kalózok – A kétballábas banda (3D), a Men in black (3D), a Csodálatos Pókember (3D), a Hotel Transylvania (3D). Folyt. köv.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.