Hirdetés

A sorozatok közül az Eufóriát említik a legtöbbet Twitteren

|

Mindenki Rue-ról és osztálytársairól beszél.

Hirdetés

Az HBO nagyot gurított az Eufória című sorozatával, hiszen túlzás nélkül mindenki hallott róla, illetve egyre többen fedezik fel maguknak. Hála a szóbeszédnek, valamint annak, hogy nagyjából mindenki egyetért abban, hogy minőségi szériáról beszélhetünk. A Twitteren egyenesen a legtöbbet emlegetett sorozatként lett aposztrofálva. 

Hirdetés

A felmérés a Twitternek kifejezetten az amerikai területére vonatkozik, úgyhogy így érdemes nézni a dolgot, de így is elég lenyűgöző, hogy hozzávetőlegesen 30 millió tweetben beszéltek a szériáról eddig (vélhetően beleértve az első évadot is). Több szegmensre osztották egyébként a kimutatást, mégpedig a következőkre: 

  • Top 3 epizód, amelyről a legtöbben tweeteltek (itt az ötös, hetes és a hatos epizód vezet)
  • Karakterek, akikről a legtöbbet tweeteltek (Fexco, Rue és Nate Jacobs abszolút befutók)
  • #FexiHive (avagy azok a tweetek, melyek Lexivel és Fezcóval foglalkoznak)
  • Legtöbbet tweetelt mémek (itt többek között olyanok is vannak, amelyek azt taglalják, hogy melyik, másik sorozatból átemelt karakter tudná Nate-et kicsinálni, valamint az is szerepel a listán, amikor Rue az egyik epizódban rendőrök elől menekül)

Az Eufória évadzárója egyébként már megérkezett, úgyhogy már nem sokáig szórakozhatunk ezeken, de valami azt súgja, hogy a finálé nem fog kisebbet szólni, mint a sorozat egésze. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.