Hirdetés

A Sötét lovag: Felemelkedés Blu-ray - Rendezői változat, plusz harminc perc

|

Az a pletyka kering, hogy a Blu-Rayen olyan jelenetek is lesznek, amelyek a filmben nem voltak benne, és amelyek Bane körül forognak, és Ra’s Al Ghul-nak is több rivaldafélny jut. Izgalmas harminc percről van szó.

Hirdetés

Nolan rendezési stílusáról bátran el lehet mondnai, hogy nem teszi tönkre magát a kivágott jelenetekkel. A Sötét lovag: Felemelkedés egy 2 órás és 45 perces film volt, így elég nehéz elhinni, hogy maradt még olyasmi, ami a vágások során kimaradt. A Nuke the Fridge infói szerint viszont a Blu-rayen olyan jelenetek is lesznek, amelyeket a filmben nem láthattunk, és ezek többnyire Bane-nel kapcsolatosak,valamint Ras Al Ghul is többször megjelenik a plusz harminc perc során. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.