Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés - Első vélemények

|

Tombol a nyár és a Batman-láz is, nemsokára bemutatják legújabb denevérember filmet, de voltak szerencsések, akik már megnézhették a filmet.

Hirdetés

Összességében elmondható, hogy idáig csak pozitív értékelések vannak a filmről.Tom McAuliffe szerint például "a trilógia önmagában jobb, mint a részek összessége, a harmadik epizód sikerült legjobban." Véleményéhez hozzáfűzte, hogy "a film befejezése elgondolkodtató." Egy másik tweetelő szerint "kétszer is könnyekben tört ki a filmet nézve: egyszer szomorúságában, másodjára pedig határtalan örömét fejezte ki így". Vince Peluso a Facebookján írt annyit, hogy "egyelőre nem nagyon jut szóhoz, de annyit megírhat, hogy a Batman épp olyan lett, mint amilyennek elvárta."
Biztató vélemények, reméljük tényleg annyira remek lett, mint ahogy leírták.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.