Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés - Hova lett Joker?

|

A sötét lovag – Felemelkedésben gyakorlatilag a franchise összes korábbi gonosza tiszteletét teszi valamilyen formában. Egy valakit kivéve.

Hirdetés

A film története könyv formában is megjelenik az USA-ban, amelyben írója, Grent Cox érinti a témát. Az ő interpretációja szerint – ami nem egyezik Nolan elképzelésével, a könyvet csak a Warner adja ki a forgatókönyv alapján – a Dent-törvényre hivatkozva Arkhamból átszállítottak a Blackgate börtönbe a legrosszabb bűnözőket, egytől egyig. A városi pletykák szerint azonban Joker megmaradt Arkham egyetlen, szigorúan őrzött rabja. Más pletykák szerint pedig megszökött.

Ti mit gondoltok? Joker hol volt Bane ámokfutásakor? Ha Ledger még ma is élne, egy teljesen más harmadik részt kaptunk volna? Várjuk az elméleteiteket.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.