Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés - Tom Hardy nyilatkozott Bane karakteréről

|

A sötét lovag: Felemelkedés 3. trailer megjelenéséig egy interjúval szolgálunk az olvasóinknak. Az Entertainment Weekly szólaltatta meg Tom Hardy-t, aki sok érdekességet elárult a szerepéről, és mi kiragadtuk a lényeget nektek!

Hirdetés

Akkor lássuk az interjú egy részét:

"The Joker didn’t care—he just wanted to see the world burn, and he was a master of chaos and destruction, unscrupulous and crazy. Bane is not that guy. There is a very meticulous and calculated way about Bane. There is a huge orchestration of organization to his ambition. He is also a physical threat to Batman. There is nothing vague about Bane. No jokes. He’s a very clean, clear villain."

A jelentése nagyjából ennyi: Nem érdekli Joker karaktere, ő csak fel akarta gyújtani a világot, mestere volt a káosznak és a pusztításnak, gátlástalan volt és őrült. Bane nem ilyen lesz. Nagyon aprólékos és kiszámított módon hangolja össze bűnszövetkezetét, és fizikai fenyegetést is jelent Batman számára. Semmi sem lesz Bane-nel kapcsolatban egyértelmű. Nem viccnek szánja, de ő egy tiszta és világos bűnöző.

Hogy ez kinek mit jelent, azt mindenki döntse el maga. De az egyértelmű, ahogy eddig is az volt: Bane lesz Batman legkeményebb ellenfele.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.