Hirdetés

A sötét lovag: Felemelkedés - Tom Hardy nyilatkozott Bane karakteréről

|

A sötét lovag: Felemelkedés 3. trailer megjelenéséig egy interjúval szolgálunk az olvasóinknak. Az Entertainment Weekly szólaltatta meg Tom Hardy-t, aki sok érdekességet elárult a szerepéről, és mi kiragadtuk a lényeget nektek!

Hirdetés

Gondolom sok rajongó epekedve várja a Christopher Nolan által vászonra vitt Batman trilógia záróakkordját. Szerény személyem is e tábort erősíti, de mindenképpen szubjektív próbálok maradni a filmel kapcsolatban. Legyen szó szereposztásról, történetről vagy rendezésről. Éppen ezért, amikor hírt kaptunk Bane szerepéről a filmben, fülig ért a szám. De utána azzal a lendülettel le is hervadt a mosolyom, tudván azt, hogy Tom Hardy fogja eljátszani. Még mielőtt megköveznétek, én Bane karaterét mindig is egy nagy, izomagyú szuperbűnözőként fogtam fel, és nekem valahogy nem passzolt első ránézésre Mr. Hardy a szerephez. Ahogy záporoztak a képek és jöttek az előzetesek, azt kell mondanom, hogy tévedtem! Igenis hihetővé vált számomra a szerep, és most pont ő nyilatkozott a karakteréről, ami még jobban meggyőzött. A tovább mögött az interjú legfontosabb része, magyar értelmezéssel!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.