Hirdetés

A szállító reboot - Ilyen első látásra

|

Talán még nem hallottátok, de Jason Statham Szállító-sorozatát újraindítják, méghozzá a Trónok harca egyik színészének főszereplésével.

Hirdetés

Frank tartja is magát ehhez, mindaddig, amíg össze nem hozza a sors Annával (Loan Chabanol), egy fegyveres csapat vezetőjével, aki úgy szeretne lapátra tetetni Frankkel egy csapat orosz emberkereskedőt, hogy elrabolja annak édesapját (Ray Stevenson). Nagyvonalakban erről fog szólni a The Transporter Legacy, amely 2015. március hatodikán mutatkozhat be világszerte Camille Delamarre (Veszélyzóna) rendezésében, Bill Collage és Adam Cooper forgatókönyve alapján, Luc Besson produceri felügyelete alatt, valamint a Relativity Studios forgalmazásában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.