Hirdetés

A szállító reboot - Ilyen első látásra

|

Talán még nem hallottátok, de Jason Statham Szállító-sorozatát újraindítják, méghozzá a Trónok harca egyik színészének főszereplésével.

Hirdetés

The Transporter Legacy néven kerül rebootolásra a Jason Statham nevével fémjelzett A szállító franchise és nem más veszi át a feláldozható akciósztártól a stafétát, mint a Trónok harca egyik színésze, Ed Skrein. Az IGN jóvoltából most megtekinthetitek a legelső fotót is, amelyen természetesen maga a főhős látható. A film története szerint Frank Martint egyszerűen csak a Szállítóként ismeri a francia alvilág, ő ugyanis a legjobb felbérelhető zsoldos és sofőr. Bármit leszállít, ha megfizetik, viszont mindig betart három szabályt: nincsenek nevek, nincsenek kérdések és nincsen tárgyalás.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.