Hirdetés

Az eredeti Szellemirtók sztárja szerint hiba volt a 2016-os reboot

|

Azt is mondhatta volna, hogy nem volt elég szellemes.

Hirdetés

A 2016-os női Szellemirtókat nem szokás sikertörténetnek nevezni. Noha a kritikák viszonylag kedvelték, a népharag már az első előzetesnél elérte Paul Feige (A kém, Koszorúslányok, Női szervek) filmjét és finoman fogalmazva ezen Melissa McCarthy-ék improvizatív humora, vagy Chris Hemsworth agyilag málé figurája sem segített. Azóta már a savazásból kivette a részét az eredeti stábból Dan Aykroyd is, most pedig egy másik volt tag köszörülte a nyelvét a produktumon.

Hirdetés

Ernie Hudson, aki az 1984-es és 1989-es két Szellemirtók-filmben alakította Winston Zeddemore-t az új epizód, a Szellemirtók: Az örökségről beszélt a Living Life Fearlessnek és ennek kapcsán került szóba a 2016-os verzió.

A reboot számomra egy már kész film újracsinálását jelenti. Egy másik verzióját annak, amit mi megcsináltunk. És ez szerintem hiba volt. Nem a folytatása, vagy a kibővítése, hanem egy teljesen másik univerzum. Értik, hogy mire gondolok?! Kicsit olyan volt, mint mi, de közben mégsem mi voltunk.

Ehhez kétség sem fér, hiszen az eredeti színészek, mint Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, de maga Hudson is felbukkantak a filmben kisebb vendégszerepben, vagy cameoban, de teljesen más figurákat alakítva. Azt viszont még kegyelemdöfésként hozzátette, hogy még bonyolultabb az egész, ha egy film alapvető hibáktól szenved.

Ahogy korábban is említettem, úgy érzem, hogy teljesen felesleges újra elmesélni ugyanazt a történetet, ha az kényszerű összehasonlítással jár.

Remélhetőleg ilyen probléma nem lesz az idén érkező Szellemirtók: Az Örökséggel, amit az eredeti filmek rendezőjének, Ivan Reitmannak a fia, Jason (Egek Ura, Juno) rendez, olyan nevekkel a főszerepben, mint Finn Wolfhard (Stranger Things) és Paul Rudd (Hangya), de ha minden igaz, az eredeti filmek színészei is felbukkannak majd a korábbi szerepeiket alakítva, lévén ez a klasszikus mozik folytatása lesz. A bemutató jelenleg 2021. november 11.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.