Hirdetés

Az eredeti Szellemirtók is visszatérhetnek az új filmben?

|

Sigourney Weaver a legutóbbi interjújában elszólhatta magát a visszatérő színészeket illetően.

Hirdetés

Kutyából nem lesz szalonna, tartja a mondás, ami különösen igaz a Reitman famíliára. Nem elég az, hogy a jelenleg 72 éves Ivan Reitman megalkotta 1984-ben az egyik legszórakoztatóbb vígjátékot, a Szellemritókat (és persze ne felejtsük el az Ovizsarut, a Csak szexre kellesz-t vagy éppen a Bombázók a seregben-t sem), de még a fiára, Jason Reitmanre is igaz, hogy tud ő, ha akar. Mondjuk mostanában eléggé kétes filmeket rendezett (lásd Így ne legyél elnök), de nem lehet elfelejteni azokat a pillanatokat, amiket a Köszönjük, hogy rágyújtott!, a Juno, a Pszichoanyu vagy az Egek ura okozott nekünk. Így ha nem is annyira igazi a mosolyunk, de még így is pozitívan állunk a legújabb projektjéhez, a Szellemirtókhoz.

Hirdetés

Eddig nem sokat tudtunk meg az új filmről, mindössze annyit, hogy a forgatókönyvet Reitman mellett Gil Kenan (Rémrom vagy a 2015-ös Poltergeist direktora) fogja jegyezni, illetve hogy Finn Wolfhard (Az, Stranger Things), Mckenna Grace (Én, Tonya, A tehetség) és Carrie Coon (Fargo, Holtodiglan, A Pentagon titkai) alakítják majd a főszereplőket. Aztán hamar kiderült az is, hogy maga Sigourney Weaver, az Alien-filmek Ripley hadnagya vissza fog térni Dana Barett bőrébe (ő volt, aki elcsavarta Bill Murrey fejét az első moziban). Ennek apropóján a Parade Magazine készített is Weaverrel egy interjút, ahol neki szegezték a kérdést, hogy milyen lesz ennyi év után újra egy ismert karakterhez visszatérni, mire Weaver ezt válaszolta:

"…hihetetlen lesz ismét a srácokkal dolgozni…"

Ez felettébb sok kérdést felvet, még a laikusok számára is. Weaver eddig nem dolgozott együtt Jason Reitmannel, viszont az apa, Ivan az új film egyik producere lesz, viszont őérte nem használt volna a színésznő többes számot. Így csak oda tudunk kilyukadni, hogy az említett "srácok" nem mások lesznek, mint az eredeti Szellemirtók, vagyis Bill Murray, Dan Aykroyd és Ernie Hudson (sajnos a csapat nem lehet teljes, mert a negyedik tag, Harold Ramis 2014-ben elhunyt). Eddig nem erősítették meg ezt a pletykát, mi viszont borzasztóan örülnénk neki, ha igaznak bizonyulna.

Ti szívesen látnátok őket újra a vásznon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.