Hirdetés

A Szellemlovas 2 rendezője szívesen látná, ha a karakter elpusztítaná a Bosszúállókat

|

Mark Neveldine-nek határozott véleménye van róla, hogy a Szellemlovasnak mit kell tennie, amikor végre felbukkan majd a Marvel Filmes Univerzumban.

Hirdetés

Amikor a Disney felvásárolta a 20th Century Foxot, akkor leginkább az X-Men és a Fantasztikus Négyes hazatéréséről beszélt mindenki, elfeledve, hogy egy harmadik Marvel-karakter filmjoga is visszaszállt a képregények anyastúdiójához. Ez pedig a Szellemlovas, akit két film erejéig maga Nicolas Cage keltett életre Johnny Blaze szerepén keresztül.

Hirdetés

A képregényekben többen is a Szellemlovas bőrébe bújtak - jobban mondva, annak lángoló motorjára ültek - hiszen Blaze-en kívül Danny Ketch, Alejandra Jones, Robbie Reyes vagy Kushana is hordozói voltak ennek a titulusnak. A SHIELD ügynökeiben például Reyes karakterén keresztül hozták be a Szellemlovast, aki ebben az iterációban nem motort, hanem egy lángoló autót vezetett.

Mivel a jogok immáron a Disney által birtokolt Marvel Studiosnál pihennek, csak idő kérdése, hogy egy sorozat vagy egy film formájában ismét láthassuk a tüzes koponyafejű képregénykaraktert. Ennek apropóján a ComicBookMovie a 2011-es A szellemlovas: A bosszú ereje című folytatás rendezőjét, Mark Neveldine-t faggatta a karakter jövőjéről.

A direktor ellamentált azon, hogy miért nem készített korhatáros verziót - igazi képmutatás, hiszen 2011-ben senki sem mert volna ilyennel előhozakodni a képregényfilmek dominanciájának kezdeti éveiben -, valamint azt is megosztotta, hogy úgy szeretné a Szellemlovast viszont látni a Marvel Filmes Univerzumban, hogy történetesen elhamvasztja az egész Bosszúállók csapatot. Mintha egy cseppnyi keserűség dolgozna Neveldine-ben, ha minket kérdeztek.

Szerintetek kinek kellene alakítania a Marvel Filmes Univerzum Szellemlovasát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.