Hirdetés

Luke Evans is felbukkant A szépség és a szörnyeteg premier előtti vetítésén

|

Nagy volt a meglepetése azoknak, akik becsücsültek a Cinema City Aréna IMAX termébe, hogy megnézzék A szépség és a szörnyeteg új feldolgozását, ugyanis a Gastont alakító Luke Evans - aki éppen hazánkban forgat - betoppant köszönteni őket!

Hirdetés

Ha esetleg kétkednétek, hogy megnézzétek-e az "élőszereplős" A szépség és a szörnyeteget Emma Watson és Dan Stevens főszereplésével, akkor mindenképpen olvassátok el pozitív kritikánkat, valamint nézzétek meg az alábbi szenzációs videót! 

Hirdetés

Luke Evans jelenleg Magyarországon tartózkodik Caleb Carr "A halál angyala" című krimije alapján készülő sorozat forgatása miatt és mindenki legnagyobb meglepetésére beugrott A szépség és a szörnyeteg premier előtti vetítésére is köszönteni a magyar nézőket a Cinema City Aréna Simple IMAX termébe. A Gastont megformáló színész adott egy rövid interjút és még egy kis éneklés is belefért a showba. Nézzétek meg, hogy milyen volt az esemény:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.