Hirdetés

A Terminátor rebootjának címét nem cifrázzák túl

|

A legújabb hírek szerint a Terminátor: Genezis alcíme lekerülhet és egyszerűen Terminátorként kerül majd forgalomba a reboot.

Hirdetés

A hír azonban korántsem olyan váratlan hiszen április óta a Paramount is leginkább csak Terminátor, vagy Terminátor rebootként hivatkozik a filmre. A Bleeding Cool információi szerint jónéhány licenszelt árucikk és játék Terminátor termékként van megnevezve, nem pedig Terminátor: Genezisként.

 A történetet Patrick Lussier és Laeta Kalogridis írják, és az a szándékuk, hogy újragondolják a franchiset. J.K. Simmons szerint a film készítői nem folytatást, és nem is rebootot szeretnének kihozni az új filmből. Jelen állás szerint visszamegyünk az időben és az első két Terminátor film közötti eseményeket ismerjük majd meg. Sajnos még azt sem tudjuk, hogy Alan Taylor rendező mikor végez a forgatással, de a Bleeding Cool szerint a San Diegoi Comic-Conon még érhet minket meglepetés a Terminátor kapcsán.


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.