Hirdetés

A tervezettnél jóval később érkezik csak a Furiosa-film

|

Hatalmasat csúsztatott a Mad Max-előzményfilm premierjén a stúdió.

Hirdetés

Már egy jó ideje tudni lehet, hogy elkészül a Mad Max: A harag útja előzményeit bemutató film, a Furiosa, amelyben Charlize Theront korunk egyik legfelkapottabb színésznője, Anya Taylor-Joy váltja a címszereplő karakter szerepében, mellette pedig feltűnik még Chris Hemsworth és Yahya Abdul-Mateen II is a filmben. Ám mint az nemrég kiderült, a végeredményre még annál is többet kell várni, mint arra eredetileg számítani lehetett.

Hirdetés

A Warner a minap ugyanis bejelentette, hogy az eredetileg 2023. június 23-án érkező film majdnem egy évvel később, csak 2024 májusában, a Memorial Day nemzeti ünnep hétvégéjén debütál majd a mozikban.

A csúsztatás okát nem közölte a stúdió, így nem tudjuk, hogy mi állhat a 11 hónapos eltolás hátterében, de minden bizonnyal a lehető legtöbb időt szeretnék biztosítani George Miller rendezőnek és csapatának a tökéletes munka elvégzésére, hiszen a hírek szerint ez lesz Ausztrália történetének legnagyobb filmes projektje.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.