Hirdetés

A texasi láncfűrészes mészárlás 3D - Jövőre berreg a fűrész

|

2012 folyamán a horrorok, azon belül is a 3D-s horrorok családját erősíti majd A texasi láncfűrészes mészárlás folytatása, ami remélhetőleg nem hasal el a B kategória fekvőrendőrébe.

Hirdetés

A 3D-s folytatást John Luessenhop, 2000-es A fogoly és a 2010-es Tökéletes bűnözők készítője álmodja vászonra 2D-ben is, 2012. október ötödikei premierrel. Nem véletlenül említettem folytatást, ugyanis az új film az 1974-es eredeti után játszódik közvetlenül. A főbb szerepekben Alexandra Daddario (Percy Jackson, Elhajlási engedély), Thom Barry (Halálos Iramban 1-2, A függetlenség napja) és Dan Yeager. A szkriptet Kirsten Elms, Adam Marcus (Határtalan indulat), Debra Sullivan és Stephen Susco (Átok 1-2) írták.

 

Kattintásra nagyobb lesz!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.