Hirdetés

A The Batman készítői trónfosztásra készülnek

|

A közreműködők nem titkolt célja, hogy még Nolan trilógiáját is lepipálják a rajongók szemében.

Hirdetés

Az egészséges versengés sosem árt, tartja a mondás, főleg ha a legjobbat akarja kihozni magából az ember. Ha lehet hinni Dylan Clarknak, a márciusban érkező The Batman producerének, most éppen ebben a pozitív küzdelmes állapotban találják magukat a film stábtagjai. Clark az Empire-nek adott interjújában mesélte el, hogy korábban még Christopher Nolannek is eldicsekedett a saját ambícióikról.

Hirdetés

Clark a következőket nyilatkozta: 

"Egyenesen megmondtam Chris Nolannek: 'Figyelj, megpróbáljuk összehozni az eddigi legjobb Batman-filmet, ami még a tieidnél is jobb lesz.' Matt Reeves (a rendező) abban érdekelt, hogy Batman karakterét annak érzelmi mélységéig taszítsa, és hogy alapjaiban forgassa fel őt. Már rengeteg kiváló történetet láthattunk, amelyekben Bruce Wayne szemtanúja lesz szülei gyilkosságának, majd ebből építkezve igyekszik magát tökéletesíteni, hogy Batmanné válhasson. Azonban én egy olyan történetet akartam, amiben Bruce már túl van ezen az eredettörténeten, de továbbra sem tudja igazán, hogy miként kell Batmanként létezni. Ez egy második éves történet. Azt szerettem volna, ha a közönség tudna kötődni hozzá. Nemcsak Bruce-ként, hanem Batmanként is."

Az utóbbi előzetesek alapján annyi már bizonyossá vált, hogy egy valóban különleges, és eddig nem látott iterációját kapjuk a karakternek, hiába térnek vissza Batmannel együtt más ikonikus szereplők, akiket korábban más feldolgozásokban szerepeltek már. Clark producer célja, bár elsőre talán pökhendinek tűnhet, másodjára már inkább üdvözítőként hat, hogy valóban úgy álltak neki ennek a projektnek, hogy az a lehető legjobb feldolgozás legyen. Márciusban pedig már mi is eldönthetjük majd, hogy sikerült-e túlszárnyalni Nolan trilógiáját. Ti várjátok már az új filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.