Hirdetés

A The Book of Boba Fett első plakátja leleplezte a sorozat premierdátumát

|

Végre kiderült, hogy a népszerű fejvadász mikor tér vissza a képernyőkre.

Hirdetés

A múlt héten megérkezett a kilenc rövidfilmet magában foglaló, anime stílusú Star Wars Visions, ezért lassan áthelyeződhet a fókusz a messzi-messzi galaxis következő projektjére, a The Book of Boba Fettre. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a The Mandalorian spin-off sorozata idén megérkezik a Disney+-ra, most azonban egy dögös plakát kíséretében hivatalosan is megerősítette a Lucasfilm, miszerint sokak kedvenc fejvadásza december 29-én tér vissza a képernyőkre.

Hirdetés

A The Book of Boba Fett annak a Robert Rodrigueznek az irányítása alatt készült, aki a karakter első hosszabb felbukkanását tartalmazó epizódot is dirigálta a The Mandalorian második évadában, amivel bebizonyosodott, hogy nem alaptalan Boba Fett népszerűsége, még ha eddig meglehetősen kihasználatlan is volt. Ez hamarosan megváltozik az önálló sorozatával, amelyben ismét Temuera Morrison fogja megformálni a címszereplőt, de mellette természetesen visszatér Ming-Na Wen is a zsoldos Fennec Shand szerepében.

A széria történetéről egyelőre semmi konkrétumot nem tudni, és a plakát kíséretében érkezett első rövid szinopszis is csak annyit árul el, miszerint Boba Fett és Fennec Shand alaposan bejárja majd a galaxis alvilágát, hogy visszafoglalja a korábban Jabba és bűnszövetkezete által kisajátított területeket a Tatuinon. A The Book of Boba Fett első része tehát még az újév előtt látható lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.