Hirdetés

A The Boys színésze számára a sorozat teljesen tönkretette a szuperhős zsánert

|

Tomer Capone véleményével sokan egyet fognak érteni.

Hirdetés

A The Boys harmadik évadából már csak két rész van hátra, és az eddig látottak alapján a Fiúk ezúttal sem okoznak csalódást a nézők számára, hiszen az őrület és a vérengzés mellett a téteket is sikerült emelni az előző évadokhoz képest. Tomer Capone, azaz Frenchie/Franci megalakítója is egy sajátos ösvényre lépett rá, melyen keresztül nemcsak a múltjából ismerhettünk meg többet, hanem a fejlődését is nyomon követhetjük.

Hirdetés

A színész nemrégiben az Uproxxnak adott interjút, melyben kifejtette, milyen hatással volt a filmfogyasztási szokásaira a sorozat.

"Úgy hiszem, hogy az egész szuperhős élményt elrontotta számomra. Régebben azt gondoltam, hogy a különleges képességekkel megáldott, spandexben flangáló emberek menők. Ám ez a sorozat teljesen eloszlatta ezt a tévképzetet. Amikor szuperhősöket látok a vásznon, azt már nem veszi be a gyomrom. Az elmúlt 10 évben mindenki a szuperhős dologra volt rákattanva, hogy kiszakadhassanak a valóságból. Aztán elolvastam a The Boyst és úgy voltam vele, hogy ezek fogták az egész zsánert, és a kib.szott feje tetejére állították. Azt mondták: nézzük meg, mit csinálnak a szuperhősök a tükör előtt, miután végeztek az aznapi munkával. Mégis mit csinálnak valójában, amikor leveszik a spandex göncüket?"

A Capone által leírt élményen valószínűleg a nézők többsége átesett a sorozat egy bizonyos pontján, és talán a többségükre érvényes az is, hogy innentől kezdve már egészen másképp ülnek be egy Marvel vagy egy DC filmre - főleg, hogy a The Boys pont eme két képregényóriás hőseit parodizálja ki rendszeresen.

Ti is átérzitek azt, amiről Capone nyilatkozott a szuperhősök kapcsán?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.