Hirdetés

Háború közeleg a The Boys 3. évadának legújabb előzetese szerint

|

Továbbra is elborult kalandot ígér a The Boys új szezonja.

Hirdetés

Már a kanyarban van az Amazon egyik, ha nem a legnépszerűbb sorozatának, a The Boysnak az új évada, hiszen alig több, mint két hét választ csak el minket a premiertől. Erre hívja fel a figyelmünket a streaminszolgáltató is, akik nemrég közzétették a vadiúj előzetest a harmadik etaptól, mely sokkal mélyebb betekintést enged az évad történéseibe.

Hirdetés

A rövid szinopszis szerint az elmúlt év a nyugalom éve volt. Hazafi pórázon van, Butcher pedig a kormánynak dolgozik, és éppen Hughie az, aki felügyeli őt. De mindkettőjüknek viszket a tenyere, hogy ezt a békét és csendet vérré, valamint csonttá változtassa. Így amikor A Fiúk tudomást szereznek egy titokzatos antiszuperhős fegyverről, ismét összetűzésbe kerülnek a Hetekkel, háborút indítanak, és felgöngyölítik az első szuperhős, Soldier Boy legendáját.

A folytatásra minden fontosabb szereplő visszatér korábbról, úgy mint Karl Urban, Anthony Starr, Jack Quaid, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Giancarlo Esposito és Claudia Doumit. Hozzájuk csatlakozik új arcként Laurie Holden, mint Crimson Countess és Jensen Ackles, mint Soldier Boy.

A The Boys 3. évada június 3-án indul el, rögtön három résszel az Amazon Prime felületén.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.