Hirdetés

A The Walking Dead évadzáró nélkül vonul szünetre

|

A zombiapokalipszis is megsínylette a koronavírus-járványt, bármennyire is önkéntelenül önreflexív leírni ezt.

Hirdetés

A koronavírus tovább szedi áldozatait a szórakoztatóiparban: miután elővigyázatosságból majd minden forgatást berekesztettek, több jelenleg futó sorozat menetrendje is felborult (ld. az újabb epizódokat kénytelenek ismétlésekkel helyettesíteni), és habár a The Walking Dead forgatása már korábban véget ért, a zombidráma mégis évadzáró nélkül marad.

Hirdetés

"A jelenlegi események nem tették lehetővé, hogy a stáb elkészüljön a finálé utómunkálataival, ezért a jelenlegi szezon az április 5-én érkező 15. résszel véget ér. A tervezett finálé egy határozatlan időpontban, még idén megjelenik egy különleges epizódként"

- olvasható a sorozat oldalán közzétett hivatalos közleményben. Greg Nicotero, a The Walking Dead legendás maszkmestere valamivel pontosabb képet festett a dolgok állásáról: elmondása szerint az utómunkálatok többek közt magukban foglalják a vizuális effektusokat, a zenét, a hangvágást és a hangkeverést, amivel általában három héttel az adott epizód sugárzása előtt szoktak elkészülni, erre ugyanakkor a finálé esetében már nem volt lehetőség.

Az évadzárót az eredeti tervek szerint megszakítás nélkül követte volna a posztapokaliptikus világ eddig ismeretlen szegletét bemutató spinoff sorozat, a The Walking Dead: World Beyond, azonban az AMC hasonló okokból törölte az április 12-re tervezett indulást. A fősorozat 11. évadjának tervezett forgatását már szintén kitolták három héttel, szóval valószínűleg majd helyzettől függően fog eldőlni, mikor térhet vissza minden a rendes kerékvágásba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.