Hirdetés

A Titanic Blu-rayen

|

A Titanic 1997-es bemutatója után 11 Oscar-díjjal és hozzávetőlegesen kétmilliárd dolláros bevétellel bizonyította kivételességét, majd idén, a hajó katasztrófájának századik évfordulóján a mozikba került 3D változata újra szenzációvá vált.

Hirdetés

Ott lesz majd köztük a film forgatásának alapos ismertetése, a világ legnevesebb Titanic-szakértőinek bevonásával készült dokumentumfilm az 1912-ben történt baleset titkairól; és természetesen a korábban már más formátumokon megjelent extrák teljes gyűjteménye is a lemezre kerül: 29 kimaradt jelenet, egy másik befejezés, több mint 60 kisfilm a színfalak mögül, a vizuális effektusok gyártásának bemutatása, óriási fotóalbum, kommentárok és még sok minden más.
A Blu-ray készítését – ahogy korábban a film 3D-s átalakítását is – természetesen maga a perfekcionizmusáról híres rendező, James Cameron ellenőrzi: így aztán nem lehet kétséges, hogy ősszel egy különleges, minden mozirajongó számára kihagyhatatlan lemez jelenik meg: a Titanic elnyeri tökéletes digitális formáját. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.