Hirdetés

A Titanic Blu-rayen

|

A Titanic 1997-es bemutatója után 11 Oscar-díjjal és hozzávetőlegesen kétmilliárd dolláros bevétellel bizonyította kivételességét, majd idén, a hajó katasztrófájának századik évfordulóján a mozikba került 3D változata újra szenzációvá vált.

Hirdetés

De a sikerek hosszú sora még nem ért véget. Ma jelentették be a régen várt hírt, mely szerint James Cameron műve hamarosan Blu-rayen is hozzáférhetővé válik, méghozzá 2D-s és 3D-s változatban is. A tervek szerint nálunk szeptember 19-én kerül a boltokba a különleges film, amely – ahogy az új technika megköveteli – több szempontból többet is nyújt, mint az eredeti moziélmény: a lemez készítői több mint 2 és fél órányi extrát ígérnek, melynek jó része korábban még semmilyen formában nem volt hozzáférhető.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.