Hirdetés

A Titanic mélységei

|

James Cameron, aki a legtöbbet tette azért, hogy a mozik három dimenzióssá váljanak, mostanáig igen kritikusan beszélt a hagyományosból 3D-re alakított filmekről.

Hirdetés

A New York-i 34. utcai AMC mozi a vetítés idejére teljesen átalakult. A bejáratnál egy kapitányi egyenruhás férfi fogadta vörös rózsával az érkezőket, az előcsarnokban vonószenekar játszott, a huszadik század elejének ruháit lehetett kipróbálni… és ez még csak a bevezető volt a moziélményhez, amelyről minden néző – és a néhány a moziterembe engedett újságíró – is lelkendezve számolt be. James Cameron bebizonyította, hogy még mindig a csúcson van.
„Sokkal jobb minden utólag átalakított filmnél – írta a New York Post filmszakembere. – A hajó nagyobb és igazibb, sőt, Cameron még az apró tárgyakat is jobban a középpontba tudja állítani 3D-vel: Kate Winslet nyakéke például kiragyog a vászonról, a hosszú süllyedési rész pedig végképp lélegzetelállító így. Ahogy DiCaprio végül a mélybe csúszik, az így, háromdimenziósan fog minden néző agyába égni.” /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.