Hirdetés

A Titanic mélységei

|

James Cameron, aki a legtöbbet tette azért, hogy a mozik három dimenzióssá váljanak, mostanáig igen kritikusan beszélt a hagyományosból 3D-re alakított filmekről.

Hirdetés

Pedig az elmúlt években ő is egy ilyen ügyön dolgozott. Saját 97-es szuperprodukcióját, a 11 Oscar-díjjal megkoronázott Titanic-ot formálta át – és február 14-én végre meg is mutatta a világnak, milyen a 3D, ha ő csinálja. Valentin napja alkalmából – szokatlan módon több mint hat héttel a bemutató előtt (hazai bemutató: április 5.) – 50 ingyenes vetítést szerveztek az Egyesült Államok és Kanada nagyvárosaiban a legnagyobb és legromantikusabb rajongók számára.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.