Hirdetés

A Titánok Haragja – Tv spotok

|

Hamarosan itt a 2010-es Titánok Harca című fantasy folytatása, a Warner pedig kiadott két tv spotot, amik néhány új zúzós képkockát is tartalmaznak a filmből.

Hirdetés

Sam Worthington ölti magára ismét Perszeusz páncélját, ahogy Ralph Fiennes is visszatér az álnok Hádész és Liam Neeson is az istenek királya, Zeusz szerepében. A stábban azonban több poszton is változás történt. A rendezést Louis Letteriertől Jonathan Libesman (A Föld Inváziója – Csata: Los Angeles) vette át, Andromeda szerepét az első részben látható Alexa Davalostól Rosamund Pike (007 – Halj Meg Máskor!), de a zeneszerzői teendőket az első részt jegyző Ramin Djawadi helyett ezúttal Javier Navarette (A Faun Labirintusa) látja el. Az új arcok között köszönthetjük még a Héphaisztoszt alakító brit színész legendát, Bill Nighyt, valamint Tobby Kebbelt mint Agenor és Édgar Ramírezt, mint Árész. Ha nem is egy filmtörténeti mérföldkőnek, de mindenképp egy ütős fantasynek nézünk elébe.

 

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.