Hirdetés

A Top Gun 2-höz több száz órányi videóanyagot vettek fel

|

Joseph Kosinski árulta el a bődületesen nagy számot, mely nagyjából annyi, mint amennyi az egész A Gyűrűk Ura trilógiához került felvételre.

Hirdetés

A Top Gun folytatása is azon "elátkozott projektek" közé tartozott, melyet a COVID mellett más tényezők is hátráltattak, de ha minden igaz, idén májusban már tényleg megnézhetjük Tom Cruise-t, amint ismét vadászpilótaként szeli az eget, rajta kívül pedig olyan színészek is felbukkannak a játékidő során, mint Val Kilmer, Miles Teller, Jon Hamm, Ed Harris és Jennifer Connelly. 

Hirdetés

Hogy mennyire volt viszontagságos és leterhelő a forgatás, arról az Empire-nek Joseph Kosinski rendező osztott meg kulisszatitkokat.

"Néha egy 12-14 órás munkanap alkalmával összesen 30 másodpercnyi jó felvételt sikerült összehozni. Nagyon nehéz folyamat volt. Egyszerűen nagyon sok időbe telt, mire összeállt (a végső film). Több hónapnyi légi forgatásról beszélünk. Annyi felvételünk lett a végére, mint az egész A Gyűrűk Ura-trilógiáé. Szerintem volt vagy 800 órányi felvételünk."

Ha a fentieket elhisszük a direktornak, akkor nem akármilyen vágási munkára kerülhetett sor. Bár a Top Gun: Maverick hivatalos játékidejét még nem fedték fel, ám tekintve, hogy Peter Jackson cirka 12 órát préselt ki a bővített változatokkal a trilógiából, Kosinski minden elismerést megérdemel majd, ha a saját 800 órájából képes lesz egy koherens, 2-2.5 órás verziót összerakni.

Szerintetek hogy fog elsülni a Top Gun: Maverick?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.