Hirdetés

A történelem ismételheti önmagát a Creed folytatásában

|

Sly és az ő ambiciózus tervei.

Hirdetés

A nagysikerű széria nagysikerű kreátora és egykori főszereplője, Sylvester Stallone meglehetősen nagyot gurított (mellékszereplőként és az alkotás kvázi szellemi atyjaként) a Creed-del, melyben az eredeti filmek Apollójának fia, Adonis Creed volt a főszereplő. Miután a film sikeres lett (szakmai és anyagi szempontból is), nem nagyon volt kérdés az, hogy kellene jönnie majd egy folytatásnak. 

Hirdetés

Sly-nak pedig van is egy ötlete, legalábbis az instagram-oldalán húzta kicsit a népet egy váratlan, de a történéseket nézve nem egészen logikátlan reunion-nal, névlegesen: Ivan Drago visszatérését pedzegeti, akit a svéd származású akciósztár, Dolph Lundgren alakított nem kis hatást keltve. 

Stallone a következő szöveggel posztolta a képet: "A történelem mindig ismételni fogja magát ilyen vagy olyan formában. Csak készen kell rá állni.". Az üzenet tehát eléggé egyértelmű - a Creed folytatásában teret engedne annak, hogy összeeressze az ifjú titánt azzal az emberrel, aki annak idején apját megölte a ringben. Szép gondolat, logikus gondolat, még ha picikét fan service-szaga is van a dolognak. Bár tagadhatatlan, hogy bizsergető érzés lenne nézni, ahogy Rocky edzi tanítványát a nagy mérkőzésre - talán még eksztatikusabb élmény lenne a két akciólegendát egy ilyen filmben nézni, mint anno a The Expendables-ben. Ha pedig még az eredeti elképzeléseknek eleget téve Carl Weathers-t is megszereznék a projekthez, teljes lenne a reunion. (Mi? Hogy a karaktere már meghalt? Ó, hát fiatalabb verzióját láthatnánk, a la De Niro a Keresztapa 2-ben) Több információ persze nincs - az előző etap rendezője, Ryan Coogler ugye jelenleg a Fekete Párduccal foglalatoskodik, így egy ideig biztosan nem ér rá a rendezői poszt újbóli betöltésére, az olasz csődörék pedig egyelőre gondolkodnak, hogy legyen, keressenek-e újat, vagy várjanak rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.