Hirdetés

A Tron: Örökség rendezője készítheti a Twister rebootot

|

Joseph Kosinskit szemelték ki az Universalnál a katasztrófafilmhez.

Hirdetés

A katasztrófafilmeknek manapság egyre kevesebb keletjük van, kezd visszaszorulni ez a filmes műfaj. A készítők sokkal inkább a jövedelmezőbb képregény- vagy az egyszerű akciófilmek felé kacsingatnak már egy jó ideje, ezáltal a klasszikus, természeti katasztrófamozik száma csökkenni kezdett. Azért elvétve találni néhány kiemelkedő darabot az utóbbi évekből (Mélytengeri pokol, Gravitáció, A lehetetlen vagy akár a Cloverfieldet is lehetne sorolni). A műfaj szerelmesei még biztosan emlékezhetnek Bill Paxton 1996-os katasztrófafilmjére, a Twisterre, ami habár mai szemmel nézve inkább megmosolyogtató, mintsem izgalmas, filmtörténeti jelentősége kitörölhetetlen. Pontosan emiatt (is) annyira kérdéses a készülő reboot helyzete.

 

Hirdetés

A Variety számolt be arról, hogy az Universal Joseph Kosinskit szeretné megnyerni rendezőnek, jelenleg vele folytatnak tárgyalásokat. Az ő neve a Tron: Örökség, A bátrak, a Feledés vagy éppen a szintén készülő Top Gun: Maverick filmekből lehet ismerős. A rendező eddig nem nyilatkozott, hogy vállalja-e a rebootot vagy sem, egyelőre csend honol Hollywood ezen részén. Ahogy előzetes megjelenési dátumról, úgy a kiszemelt színészekről sem beszéltek még.

Ti mit gondoltok, jó ötlet rebootolni a Twistert?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.