Hirdetés

A valódi ok amiért Shailene Woodley kikerült A csodálatos Pókember 2-ből

|

Annak ellenére, hogy Shailene Woodley aláírt Mary Jane szerepére, ráadásul le is forgatták vele a jeleneteket, Marc Webb rendező nemrég bejelentette, hogy kivágták a folytatásból.

Hirdetés

Az oldal szerint az eredeti terv az volt, hogy Gwen Stacy (Emma Stone) halála hamar bekövetkezzen, de ahogy átnézték a felvételeket, úgy tűnt, hogy miután Peter eltemette Gwent, szinte azonnal elkezdett randizni Mary Janennel. Érzéketlennek és nem helyénvalónak hatott. Azzal, hogy kivágták Mary Janet a film végre foglalkozhat Gwen halálával, és értelmet adhat neki. De Peter sem lehet egyedül örökké, épp ezért ismerkedik majd meg Mary Janennel a harmadik részben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.