Hirdetés

A valódi ok amiért Shailene Woodley kikerült A csodálatos Pókember 2-ből

|

Annak ellenére, hogy Shailene Woodley aláírt Mary Jane szerepére, ráadásul le is forgatták vele a jeleneteket, Marc Webb rendező nemrég bejelentette, hogy kivágták a folytatásból.

Hirdetés

A bejelentésben elmondta, hogy Mary Jane A csodálatos Pókember 3 egyik központi karaktere lesz, de Woodley már nem tér vissza a szerepbe. Ezután a rendező neki is látott új embert keresni a szerepre. Közben Webb hozzátette, hogy a színésznőt azért cserélik le, mert túl elfoglalt lesz ahhoz, hogy a 3. részben szerepelhessen. Ennek ellenére azonban ezt sokan nehezen hitték el, hiszen Mary Jane egy jelentős karakter lesz, és nem valószínű, hogy a Sony olyat fog leszerződtetni aki nem ér rá.

A HollywoodLife most a döntés mögé látott, és kiderült, hogy okos húzás volt kivenni őt a filmből. Fgyelem SPOILERES részletek következnek!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.