Hirdetés

A Vámpírnaplók készítői faragnak sorozatot a Dead Day képregényből

|

Kevin Williamson és Julie Plec megrögzött célja, hogy egy újabb sikersztorihoz asszisztáljanak.

Hirdetés

Nyolc évadnyi közös munka után Kevin Williamson és Julie Plec készen állnak arra, hogy egy újabb természetfeletti sorozattal tartsák szinten a nézők sorozataddikcióját. A Vámpírnaplók alkotói ezúttal a The CW helyett a Peacock streamingplatformra készítik el a Dead Day című képregény sorozatadaptációját.

Hirdetés

Ryan Parrott humoros képregényében a "holtak napjának" éjszakáján visszatérnek a halottak, hogy pontot tegyenek az elvarratlan ügyeik végére. A bűn éjszakája franchise-t megidéző alapkoncepció groteszk szituációkkal alapozza meg a fekete humort, ám akik véres zombihorrorra várnak, azok is megtalálhatják a számításaikat a Dead Dayben.

Kevin Williamson és Julie Plec showrunnerei, írói, valamint executive producerei lesznek a szériának. Williamson egyébként a Sikoly franchise másik szülőatyja Wes Craven mellett, hiszen ő írta az első, a második, illetve a negyedik film forgatókönyvét, és a 2022-es Sikolyban is közreműködött executive producerként. Plec is részt vett a Sikoly 2 és 3 elkészültében, valamint segített összehozni a Vámpírnaplók spin-off szériákat, A sötétség korát, valamint a Legacies: A sötétség örökségét.

Ti ismeritek az alapanyagot? Szerintetek jó sorozat sülhet ki belőle?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.