Hirdetés

A Vasember 3 teljes kört ír le?

|

Mint tudjuk, Vasember története úgy kezdődött,hogy a 10 gyűrű nevű terrorista csoport elkapta, hogy Tony Stark építse meg nekik is a Jericho rakétát. A 3. részben is velük gyűlik meg baja.

Hirdetés

A filmben a főellensége, Mandarin fogja viselni ezt a 10 mágikus gyűrűt, aminek mindegyike egyedi fegyverként is használható. Mandarin karaktere már a kezdetek óta, már a film 1. és 2. részénél is szóba került, de az elején még nem voltak biztosak abban, hogyan kellene kezelni ezt a karaktert.

 

Sőt, sikerült megszerezni (egész véletlenül?) egy sapkát,amit a forgatáson viselnek és amin látható a 10 gyűrű logója.

Comic Con-on a rendező Shane Black megerősítette, hogy Ben Kingsley fogja játszani Mandarint és a szerepe eljátszása előtt forgattak egy néhány perces felvételt, amin Kingsley körül 360 fokban forog a kamera és mutatja Mandarin teljes ruházatát és a 10 gyűrűt. Mivel Mandarin a 10 gyűrű szervezet vezetője, ezért a gonosz származási története hasonló lehet majd, mint a Batman trilógiában, hogy a 3. részben visszatérnek az elsőhöz, így ez egy teljes kört fog leírni. Egyesek szerint sötét és komor hangulatú lesz a film.

A Vasember 3-ról még, hogy az Extremis technológia kulcsfontosságú szerepet játszik a történetben és hogy Mandarin azt nagyon rossz dolgokra akarja használni.

Mandarinról még annyit érdemes tudni, hogy képes szabotálni, irányítani a katonai technológiát (beleértve Stark fegyvereit és járműveit) és az a pár ember, aki már látta a Comin Con-os előzetest, azt mondták, hogy van olyan jelenet benne, amikor SPOILER(!), hangsúlyozzuk SPOILER(!) helikopterek támadják meg Stark otthonát és felrobbantják.

A képregény szerint felfedez egy lezuhant idegen hajót és itt szerzi a gyűrűket, amelyek ezek szerint természetfeletti vagy túlvilági eredetűek. És itt felvetődik a kérdés, hogy ezek kapcsolatban lesznek-e Thor folytatásával vagy esetleg a Galaxis őrzői filmmel. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.