Hirdetés

A Vasököl rendezője hozza el Ali babát és a negyven rablót

|

Film készül az Ezeregyéjszaka meséinek egyik történetéből, Ali baba és a negyven rabló legendáját a Vasököl és az Éjszaka a múzeumban készítője, Shawn Levy adaptálja.

Hirdetés

Mint ismeretes, a fizika törvényei szerint az anyag nem veszik el, csak átalakul. Valahogy így járhatott az Ezeregyéjszaka meséinek megfilmesítése is, ugyanis hiába szerette volna Chuck Russell, nem járt sikerrel vele, viszont most felbukkant a 20th Century Fox berkeiben a Forty Thieves, amelyben Liam Hemsworth is érintett a főszerep kapcsán, de rajta kívül a a Downton Abbey sztárját, Dan Stevenst és az X-Men: Az eljövendő múlt napjai Higanyszálát, Evan Peterst is behívták meghallgatásra. Közülük kerül ki, hogy ki játszhatja a fiatal férfi, Allen szerepét, aki vélhetően Ali babának felel a mese új iterációjában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.