Hirdetés

A végső állomás darabra

|

Bár az első rész forgatókönyvét eredetileg csupán az X-akták egyik epizódjául szánták 180-as járat címmel, a végül mozihosszúságban, A végső állomás-ként megszülető film bebizonyította az életképességét.

Hirdetés

Az interneten már megjelentek az első statisztikák: az első részben 6, a másodikban 8, a harmadikban 10, a negyedikben 11 valóságos és 13 vizionált szörnyű haláltusát mutattak meg az alkotók. Az összesen 48 halottból 13-at agyonüti valami, 10-et lefejeznek, 8 szereplő végzi tűzben vagy robbanásban és ugyanennyit vágnak ketté vagy több darabba. 4 rokonszenves fiatal figurát autó gázol el, 2-nek vájják ki a szemét, a kibelezés és a megfojtás egy-egy szereplő végzete.
Az alkotók egyelőre nem hajlandók elárulni, mit tartogat Végső állomás 5. 3D (The Final Destination 5 3D, hazai bemutató: szeptember 8.) – de eddig minden folytatás felül tudta múlni elődjeit.
A film 3D-ben és IMAX 3D-ben is megtekinthető lesz a hazai mozikban. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.