Hirdetés

A végső állomás első állomása

|

A stúdió először tiltakozott: úgy vélték, nem lehet maga a Halál a főszereplő, egy horrorfilm akkor lesz sikeres, ha a főgonoszt végül le lehet győzni.

Hirdetés

Ám legutóbb Reddick leleplezte magát: bevallotta, hogy egészen máshonnan származik a Végső állomás alapötlete. – Az unokaöcsém imádja a történelmi könyveket – mesélte az író. – És az egyikben van egy szöveg, ami görögül maradt fenn egy sírban, de eredetileg az Egyiptomi birodalomból származik. És ebben a szövegben nagyjából le van írva a Végső állomás első részének a szinopszisa. Őrület: nekem szinte csak a helyszínt meg a kort kellett megváltoztatnom. Most már elmondhatom, a Végső állomás egy négyezer éves történetből készült. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.